Meubel verbindingen op maat - Cutom Made

Werkwijze

Hoe?

Wij zijn erop gericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Of het nu gaat om een snelle levering vanuit ons eigen standaard assortiment of over de ontwikkeling en productie van uw draaiwerk. Wij denken met u mee en zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Levering Rigo Metaal Assortiment.

Wij leveren ons eigen assortiment uit voorraad! Wij verzenden hierdoor het meeste nog dezelfde dag! Ook gewenste maat, materiaal of oppervlaktebehandelings aanpassingen aan producten uit ons assortiment kunnen wij doorgaans op korte termijn produceren en uitleveren! Bij spoed overleg dit met ons!

Productie van uw product.

Veel van het CNC Draaiwerk wat wij produceren is de productie van klant specifiek draaiwerk. Wij werken met zeer korte lijnen tussen orderintake, planning en productie waardoor wij snel kunnen schakelen indien gewenst. Wij hebben een machine park wat erop is gericht veel spreiding te hebben zodat wij in veel gevallen op korte termijn een machine beschikbaar hebben voor de productie van uw producten. Daarnaast hebben wij een materiaal voorraad zodat wij vaak niet afhankelijk zijn van de levertijden van onze leveranciers.

Voor ons is het natuurlijk ook prettig niet altijd alles met korte levertijden te produceren. Bestel daarom ook bij ons op tijd uw producten zodat u altijd uw producten tijdig in huis heeft!

Werkwijze Rigo Mataal bevestigingsmaterialen

Verspanen

Assortiment

werkwijze

over ons