Meubel verbindingen op maat - Cutom Made

Custom made verbindingen

Echte meedenkers

Wij passen onze beproefde systemen graag aan, aan uw wensen. Hierdoor kunt u werken met een min of meer standaardoplossing voor u opmaat gemaakt. U hoeft hierdoor niet “opnieuw” een goede oplossing voor uw verbinding te bedenken maar maakt gebruik van bestaande oplossingen. Maar dan voor uw toepassing opmaat gemaakt!

Of het nu gaat om korter, langer, dikker, dunnen, ander materiaal of een andere oppervlaktebehandeling bij ons is bijna alles mogelijk. Wij produceren het meeste zelf en kunnen dit daardoor naar uw wens aanpassen.

Heeft u een “probleem” in uw assemblage waarvan u zo niet direct de oplossing weet ook dan denken wij graag met u mee! Door onze jarenlange ervaring in het produceren van verbindingssystemen voor de meubel industrie hebben wij al veel voorbij zien komen! Wij zetten ook graag onze kennis voor u in !

Bij vragen neem dan gewoon contact met ons op. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar en kunnen u in de meeste gevallen direct verder helpen. Kan dit niet is het ook altijd mogelijk om een afspraak met ons te maken. Wij bekijken dan samen met u de vraag en houden direct rekening met de maakbaarheid van producten.

Maatwerk bevestigingsmateriaal en verbindingen

Verspanen

Assortiment

werkwijze

over ons