Meubel verbindingen op maat - Cutom Made

Levertijden

Maatwerk en voorraad

Profiteer van onze snelle levertijd ! In de meeste gevallen produceren wij voor u in slechts 3 weken voor al uw productiebehoeften. (indien gevraagd, en indien mogelijk en anders overleggen wij dit natuurlijk met u)

Wij begrijpen het belang van tijdige levering en streven we ernaar om uw projecten efficiënt en binnen een kort tijdsbestek af te ronden.

Wij realiseren deze korte levertijden door te produceren op onze eigen CNC Machines. Hierdoor werken wij :

  1. Efficiëntie: Onze geoptimaliseerde processen en ervaren team stellen ons in staat om uw producten snel en efficiënt te produceren. We zorgen voor een gestroomlijnde workflow, zodat uw bestelling binnen 3 weken gereed is.
  2. Flexibiliteit: We begrijpen dat deadlines soms krap zijn en dat er behoefte is aan snelle productie. Daarom bieden we flexibiliteit in onze planning en productiecapaciteit, zodat we aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen.
  3. Kwaliteit: Hoewel we ons richten op snelle levertijden, compromitteren we nooit op kwaliteit.
  4. Betrouwbare partner: Met onze bewezen staat van dienst en tevreden klanten zijn we een betrouwbare partner voor snelle levering. U kunt erop vertrouwen dat we uw bestelling tijdig en zonder vertragingen afhandelen.

Kies voor onze snelle levertijd van 3 weken en geniet van efficiëntie, flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. We staan klaar om uw productiebehoeften snel en succesvol te vervullen.

Levertijden bevestigings materiaal

verbindingen

meedenken

werkwijze

over ons