Meubel verbindingen op maat - Cutom Made

Kunststof Draaiwerk

CNC draaiwerk ook voor het verspanen van kunststoffen

Wij produceren ook CNC Draaiwerk van verschillende soorten kunststof. Wij produceren deze op onze CNC Kortdraai automaten. Wij helpen u graag bij de ontwikkeling en productie van uw kunststof onderdelen.

Bent u op zoek naar voor u op maat gemaakte kunststof delen zoals bijvoorbeeld : kunststof lagers, kunststof moeren of kunststof ringen neem dan gerust vrijblijvend met ons contact op. Graag denken wij met u mee in de ontwikkeling of nemen wij uw kunststof draaideel in productie.

Wij produceren deze kunststof onderdelen zelf in eigen cnc fabriek. Hierdoor zijn wij zeer flexibel in bijvoorbeeld levertijden en denken wij graag met u mee.

Ook kunnen wij door het hanteren van een voorraad materiaal in veel gevallen snel voor u overgaan tot productie.

Enkele kunststoffen die wij verspanen zijn POM (Polyacetaal, bekend onder de merknaam Delrin) en PA 6 (Polyamide bekend onder de merknaam Nylon).

Verspaningstechnieken die wij op kunststof kunnen toepassen zijn : Contour draaien, Inwendig draaien, uitwendig steken, schroefdraad strelen, schroefdraad tappen, boren en frezen.

CNC Draaiwerk Machinepark

Wij bewerken vooral het kunststof Delrin (POM) wat zeer goed te verspanen is. Door de goede verspaanbaarheid kunnen hieruit zeer verschillende onderdelen worden gemaakt.

CNC draaiwerk voor speciaal kunststof onderdeel. Geproduceerd volgens de wensen van de klant.

Verspanen

Assortiment

werkwijze

over ons